Zaregistrujte se u nás (spolu s odběrem newsletterů) zde a získejte slevu 5% na všechny laboratorní vyšetření a 10% na všechny doplňky stravy.
Slevový kód obdržíte e-mailem.

GenX Harmony: Přírodní Cesta ke Zlepšení Spánku, Energie a Snížení Stresu

Harmony je inovativní doplněk stravy, který je navržen tak, aby podpořil lepší spánek, zvýšil energii a snížil stres. Jeho unikátní složení kombinuje výhody ashwagandhy a hořčíku bisglycinátu, čímž vytváří synergický efekt pro zlepšení celkového zdraví a pohody.

Podrobný pohled na klíčové složky

Ashwagandha (Withanolid)

  • Historický kontext: Ashwagandha má dlouhou historii využití v tradiční indické medicíně, známé jako ajurvéda. Tato bylina je známá svými adaptogenními vlastnostmi, což znamená, že pomáhá tělu přizpůsobit se stresu a podporuje homeostázu.
  • Výzkum a účinky: Studie ukazují, že ashwagandha může snižovat hladinu kortizolu, stresového hormonu, což vede k lepší regulaci stresové reakce těla. Má také pozitivní účinky na duševní rovnováhu a může zlepšovat kognitivní funkce.

Hořčík bisglycinát

  • Bio-dostupnost: Tato forma hořčíku je vysoce bio-dostupná, což znamená, že je pro tělo snadněji vstřebatelná a využitelná.
  • Zdravotní přínosy: Hořčík hraje klíčovou roli v mnoha tělesných procesech, včetně regulace nervového systému a svalové funkce. Je také důležitý pro správnou funkci kardiovaskulárního systému a může přispět ke zlepšení spánkových vzorců.

Článek o hořčíku naleznete zde.

Výhody užívání Harmony

Holistický přístup ke zdraví

Harmony zastává holistický přístup ke zdraví, poskytuje podporu jak pro tělesné, tak pro duševní zdraví.

Efektivita proti úzkosti a stresu

Díky adaptogenním vlastnostem ashwagandhy je Harmony účinným prostředkem v boji proti úzkosti a stresu, pomáhá udržovat emocionální rovnováhu.

Podpora kognitivních funkcí

Ashwagandha může také zlepšit kognitivní funkce, jako je paměť a koncentrace, což je užitečné v každodenním životě.

Zvýšení energie a vitality

Uživatelé Harmony často zaznamenávají zvýšení úrovně energie a celkové vitality, což je přínosné pro aktivní životní styl.

Sexuální zdraví

Ashwagandha je také známá svým pozitivním vlivem na libido a sexuální zdraví.

Dávkování a použití

Doporučené dávkování

Pro dosažení nejlepších výsledků je doporučeno užívat 1-2 kapsle denně.

Dlouhodobé užívání

Harmony je navrženo pro bezpečné dlouhodobé užívání, což umožňuje uživatelům dosáhnout kumulativního efektu.

 

Harmony představuje přírodní, bezpečný a efektivní způsob, jak podpořit fyzické a duševní zdraví. Jeho unikátní kombinace ashwagandhy a hořčíku bisglycinátu poskytuje komplexní řešení pro ty, kteří hledají přirozené metody ke zlepšení kvality spánku, snížení stresu a zvýšení celkové vitality. Harmony nabízí holistický přístup ke zdraví, který podporuje tělo i mysl v harmonii a rovnováze.

Harmony

Doplněk stravy pro lepší spánek, energii a proti stresu

Více informací