Zaregistrujte se u nás (spolu s odběrem newsletterů) zde a získejte slevu 5% na všechny laboratorní vyšetření a 10% na všechny doplňky stravy.
Slevový kód obdržíte e-mailem.

Doplňek stravy GenX Recovery: Váš nejlepší parťák na cestě za sportovními výkony

Když se tělo dostane do extrémních podmínek, ať už při vysoké sportovní zátěži nebo dlouhých jízdách na motokrosu, je potřeba mu dodat správnou podporu. Doplňky stravy v poslední době zaznamenaly značný rozmach, ale jak rozpoznat ten pravý? Pokud hledáte doplněk stravy, který je 100% přírodní, bez chemie a konzervantů, měli byste se podívat na Recovery.

Co je Recovery?

Recovery je doplněk stravy vyráběný v České republice založený čistě na přírodní bázi. Tento doplněk vám nabízí 80 kapslí, které byly vyvinuty a testovány profesionálními sportovci. Je zvláště doporučený pro sportovce a motokrosaře, kteří často trpí únavou, křečemi, tuhnutím/tvrdnutím rukou, bolestí svalů a potřebují urychlit regeneraci po výkonu.

Jak Recovery působí?

Díky unikátnímu a patentovanému složení pomáhá Recovery ke zvýšenému průtoku krve a lepšímu využití cukru. Výsledkem je snížení tvrdnutí a napětí svalů a maximalizace přísunu energie. Kromě toho má řadu dalších výhod:

  • Snížení tuhnutí svalů při sportovní zátěži
  • Prevence tvrdnutí předloktí při motokrosu
  • Omezení křečí, zvláště při dlouhotrvající zátěži
  • Zvýšení regenerace svalů po výkonu
  • Posílení energie, síly a výdrže při sportovních výkonech

Jaké látky Recovery obsahuje?

Recovery je složen z čtyř hlavních účinných látek, které přispívají k jeho efektivitě:

  1. Kyselina jablečná - Podporuje energetický metabolismus na buněčné úrovni, což pomáhá tělu efektivněji vytvářet energii. Toto může pomoci při snižování únavy během a po fyzické námaze.

  2. Magnesium bisglycinát - Magnesium je esenciální minerál nezbytný pro stovky enzymatických reakcí v těle. Ve formě bisglycinátu je lépe vstřebatelný pro tělo. Magnesium podporuje relaxaci svalů, může pomoci v prevenci křečí a podporuje správnou funkci svalů během fyzické aktivity.

  3. Vitamín B₃ (niacin) - Tento vitamín je klíčový pro mnoho energetických procesů v těle. Může pomáhat snižovat pocit únavy a vyčerpání a podporuje správnou funkci nervového systému během sportovních aktivit.

  4. Dimethylglycin - Jedná se o aminokyselinu, která podporuje energetický metabolismus a může zvyšovat fyzickou výkonnost, zároveň podporuje imunitní funkce, což je klíčové pro sportovce v tréninku.

Jak správně užívat Recovery?

Pro sportovce je doporučeno užívat 3-4 kapsle půl hodiny před zátěží a 3-4 kapsle ihned po ní. Motokrosaři by měli užívat 3-4 kapsle půl hodiny před každou rozjížďkou. Pro zvýšení celkové energie mimo sportovní aktivity užívejte 3-4 kapsle denně.

Závěr

Recovery je skvělým pomocníkem pro všechny, kteří se chtějí postarat o své tělo při sportovních výkonech či motokrosu. Je 100% přírodní a je vyroben z nejkvalitnějších surovin. Posuňte své výkony na další úroveň!

 

3

Více informací