Zaregistrujte se u nás (spolu s odběrem newsletterů) zde a získejte slevu 5% na všechny laboratorní vyšetření a 10% na všechny doplňky stravy😍
Slevový kód obdržíte e-mailem.

GenX odborné interpretace laboratorních výsledků

Když podstoupíte laboratorní vyšetření, čísla a výsledky mohou být někdy obtížně srozumitelná. Většinou se jedná nějaké odborné názvy, čísla, hvězdičky a různě barevné pole. Naše doplňková služba lékařské interpretace vám nabízí možnost nejen získat přesná data, ale také jejich důkladné vysvětlení od kvalifikovaného lékaře. Tato příplatková služba k vašemu standardnímu balíčku vyšetření, poskytne nejen čísla, ale především pochopení toho, co vaše výsledky znamenají pro vaše zdraví.

Co přesně nabízíme?

Tato služba poskytuje komplexní přehled o zdravotním stavu pacienta. Lékař identifikuje specifické zdravotní problémy nebo rizikové faktory, které se mohou odrazit ve vašich výsledcích, jako jsou například infekce, záněty, hormonální nerovnováhy, nebo problémy s ledvinami či játry. Na základě této analýzy pak lékař formuluje detailní interpreataci a doporučení pro další postup.

Jak to funguje?

  1. Výběr vyšetření: Vyberte si z našich balíčků vyšetření to, které nejlépe odpovídá vašim potřebám.
  2. Přidání služby: K vašemu balíčku v detailu produktu přidáte doplňkovou službu "INTERPRETACE OD LÉKAŘE"
  3. Zaplacení a provedení vyšetření: Zaplaťte celkovou cenu za vyšetření včetně doplňkové služby.
  4. Interpretace výsledků: Výsledky vašeho vyšetření spolu s detailní interpretací od našeho lékaře, která bude obsažena ve výsledkové zprávě, která Vám bude zaslána zaheslovaná e-mailem.
Více informací o balíčkách vyšetření zde

Proč si vybrat tuto službu?

  • Personalizovaný přístup: Každý člověk je jedinečný a stejně tak by mělo být i léčebné a preventivní opatření. Naše služba umožňuje lékaři přistupovat k vašim výsledkům s detailním porozuměním vašeho zdravotního profilu.
  • Pochopení vašeho zdraví: Není nic důležitějšího než mít jasno ve svém zdravotním stavu. S naší službou získáte jasnou a přehlednou interpretaci, co vaše výsledky znamenají.
  • Prevence a časná diagnóza: Identifikace rizikových faktorů nebo brzkých příznaků nemocí může vést k předcházení vážnějším zdravotním problémům.

Zapomeňte na nejasnosti a obavy z čísel a výsledků, kterým nerozumíte. S naší službou lékařské interpretace získáte jistotu a důkladné porozumění vašemu zdraví, přímo od odborníků.

Náš tým odborníků

Jan Veselý

Lékař internista

 
O mně

Jan Krajíček

Klinický biochemik a analytický chemik

O mně