Zaregistrujte se u nás (spolu s odběrem newsletterů) zde a získejte slevu 5% na všechny laboratorní vyšetření a 10% na všechny doplňky stravy😍
Slevový kód obdržíte e-mailem.

GenX odborné konzultace pro duševní zdraví

V dnešní době, kdy stres a uspěchaný životní styl představují významnou hrozbu pro naše duševní i fyzické zdraví, je klíčové najít efektivní způsoby, jak se o sebe postarat. S ohledem na tuto potřebu jsme rozšířili naši nabídku o speciální doplňkovou službu, která překlenuje propast mezi fyzickým a duševním zdravím: 50 minutovou online konzultaci s odborníky na duševní zdraví.

Co přesně nabízíme?

Naše služba nabízí unikátní příležitost pro individuální konzultaci s kvalifikovanými psychology a psychoterapeuty. Tato služba je navržena jako doplnění k našim stávajícím balíčkům vyšetření z krve a moče, které se zaměřují na diagnostiku a prevenci zdravotních problémů. Na základě výsledků těchto vyšetření a odpovědí na krátký dotazník vám naši odborníci poskytnou personalizovanou podporu, zaměřenou na vaše duševní zdraví a pohodu.

Jak to funguje?

  1. Výběr balíčku a doplňkové služby: Začnete výběrem jakéhokoliv z našich balíčků vyšetření. K tomuto balíčku si přidáte doplňkovou službu konzultace duševního zdraví.
  2. Zaplacení a dotazník: Po zaplacení služby obdržíte krátký dotazník. Vaše odpovědi pomohou našim specialistům lépe porozumět vašim pocitům, myšlenkám a chování, což umožní rychlejší a přesnější diagnostiku a návrh podpory.
  3. Výběr času konzultace: Poté vám zašleme kalendář, ve kterém si vyberete vhodný čas pro vaši schůzku.
  4. Schůzka s odborníkem: Na zvolený čas vám pošleme odkaz na online schůzku přes platformu Google Meets, kde se setkáte s naším specialistou.

Proč si vybrat naši službu?

  • Personalizovaný přístup: Konzultace je plně přizpůsobená na základě vašich vyšetření a odpovědí v dotazníku, což zajišťuje maximální efektivitu a relevanci.
  • Pohodlí domova: Vše probíhá online, čímž šetříte čas i námahu.
  • Odborné vedení: Spolupracujeme s kvalifikovanými specialisty v oblasti duševního zdraví, kteří nabízí hluboké znalosti a zkušenosti.
  • Možnost dlouhodobé spolupráce: Pokud budete s konzultací spokojeni, můžete se domluvit přímo se specialistou na další spolupráci.
Náš tým odborníků

Kristýna Rusnáková

Psycholog a kouč

O mně

Jan Štěrba

Psychoterapeut

O mně