Zaregistrujte se u nás (spolu s odběrem newsletterů) zde a získejte slevu 5% na všechny laboratorní vyšetření a 10% na všechny doplňky stravy.
Slevový kód obdržíte e-mailem.

GenX odborné konzultace pro zdravý životní styl a výživu

V dnešním uspěchaném světě je stále důležitější dbát na své zdraví a životní styl. Abychom vám v tomto úsilí pomohli, přicházíme s novou doplňkovou službou, která je navržena tak, aby co nejvíce vyhovovala vašim individuálním potřebám a cílům. Tato služba je ideálním doplněním k našim standardním balíčkům vyšetření z krve a moče, které se soustředí na diagnostiku a prevenci.

Co přesně nabízíme?

Doplňková služba, kterou nabízíme, je 45 minutová online konzultace s odborníky v oblasti zdravého životního stylu, výživy a tréninkových plánů. Klíčem k úspěchu této konzultace je personalizace – vše je přizpůsobeno na základě výsledků vašich vyšetření, aby byla rada co nejefektivnější a nejrelevantnější pro vás.

Jak to funguje?

  1. Výběr balíčku a doplňkové služby: Na začátku si vyberete kterýkoliv z našich balíčků vyšetření nebo některých preventivních balíčků, a k němu si přidáte naši doplňkovou službu "KONZULTACE ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU".

  2. Zaplacení a dotazník: Po zaplacení služby obdržíte krátký dotazník, který nám pomůže lépe pochopit vaše specifické cíle a představy o zdravém životním stylu a na co přesně se chcete zaměřovat.

  3. Výběr času konzultace: Následně vám zašleme kalendář, ve kterém si vyberete vhodný čas pro vaši schůzku.

  4. Schůzka s odborníkem: Na zvolený čas vám zašleme odkaz na online schůzku přes platformu Google Meets, kde se setkáte s naším specialistou.

Proč si vybrat naši službu?

  • Personalizovaný přístup: Naše konzultace jsou plně přizpůsobené výsledkům vašeho vyšetření.
  • Pohodlí domova: Vše probíhá online, což vám šetří čas i námahu.
  • Odborné vedení: Pracujeme s kvalifikovanými specialisty, kteří mají hluboké znalosti a zkušenost v oblasti zdravého životního stylu, výživy a tréninkových plánů.
  • Efektivita: Možnost domluvit si další konzultace pro dlouhodobější spolupráci.

 

Naše doplňková služba je ideální pro ty, kteří chtějí zlepšit svůj zdravotní stav a životní styl na základě konkrétních dat a odborných rad. Připojte se k nám a udělejte první krok ke zdravějšímu a šťastnějšímu životu!

Náš tým

Michal Kubrycht

Specialista na výživu a zdravý životní styl

O mně

Matěj Řeháček

Specialista na výživu a zdravý životní styl

O mně