Zaregistrujte se u nás (spolu s odběrem newsletterů) zde a získejte slevu 5% na všechny laboratorní vyšetření a 10% na všechny doplňky stravy.
Slevový kód obdržíte e-mailem.

Modernizace značky GenX: Nové logo pro novou éru

genx-symbol-1-for-light-bg V posledních měsících jsme svědky vzrušujících změn v naší firmě. Po úspěšné aktualizaci našich webových stránek jsme se rozhodli udělat další krok vpřed a představujeme vám naše zcela nové logo!

Toto logo nejenže odráží naše poslání a ambice do budoucna, ale šroubovice v něm symbolizuje naši neustálou snahu o inovaci a pevnost našich základních hodnot. Ve světě, kde zdravý životní styl a personalizovaná doporučení získávájí stále větší význam, jsme tady, abychom vám nabídli nejen laboratorní vyšetření zaštiťované GenX Laboratory, ale také kvalitní potravinové doplňky vyráběné GenX Nutrition.

Proč tedy šroubovice?

Protože věříme v neustálé zlepšování, inovace a pevnost. Chtěli jsme, aby naše značka odrážela nejen to, co děláme, ale také naše odhodlání a vášeň vytvářet lepší produkty a služby pro naše zákazníky.

Ačkoli jsme aktualizovali naše logo, naše závazky vůči zákazníkům a kvalita našich služeb zůstávají beze změny. Toto je jen další krok na naší cestě k tomu, aby byla naše značka co nejrelevantnější a aktuální v dynamicky se měnícím světě.

Děkujeme vám za vaši nepřetržitou podporu a těšíme se na další spolupráci s vámi. Jsme přesvědčeni, že naše nové logo, zdobené šroubovicí, vás bude umět stejně nadchnout jako nás a že společně budeme pokračovat v našem poslání podporovat zdravý životní styl.

genx-logo-for-light-bg (1)