Zaregistrujte se u nás (spolu s odběrem newsletterů) zde a získejte slevu 5% na všechny laboratorní vyšetření a 10% na všechny doplňky stravy.
Slevový kód obdržíte e-mailem.

GenX zdravý životní styl na míru

V dnešní rychlém světě, kde se zdá, že každý hledá okamžité řešení, je někdy těžké najít individualizovaný přístup ke svému zdraví. Představte si službu, která začíná hlubokým pochopením vašeho těla, postavenou na pevných vědeckých základech, a nabízí vám cestu k dosažení optimálního zdraví a výkonu. Vítejte ve světě GenX.

Vaše cesta za zdravím

Celá cesta začíná výběrem konkrétního balíčku vyšetření. Ať už se jedná o balíček imunita, který poskytuje komplexní sada diagnostických testů pro posouzení vašeho imunitního systému, balíček krása a péče, který vám nabízí pohled na faktory ovlivňující vaši pokožku, vlasy a nehty, balíček zdravá línie, určený pro sportovce a fitness nadšence, který se provádí za účelem posouzení celkového zdravotního stavu jedince a zjištění přítomnosti potenciálních problémů v těle nebo balíček detoxikace, který se zaměřuje na hodnocení funkcí orgánů a systémů ve vašem těle odpovědných za detoxikaci.

Je třeba podotknout, že každý balíček obsahuje řadu specificky vybraných metod vyšetření v závislosti na jeho zaměření. Navíc některé balíčky nabízejí více úrovní výběru, což vám umožňuje přizpůsobit obsah balíčku podle vlastních preferencí.

Analýza vašeho biologického materiálu

GenX Laboratory se následně stará o všechny analytické procesy. Díky vysoce specializovaným vyšetřením z krve, moči a stolice získáváte podrobný vhled do vašeho tělesného fungování. Jakmile obdržíte svou výsledkovou zprávu, nebude vás ponecháno bez pomoci. Ve zprávě najdete podrobný popis vyšetření, které jsou mimo normu, spolu s vysvětlením toho, co tato vyšetření znamenají. Mimo jiné, vás budou čekat také popisky obecných doporučení zdravého životního stylu a výživy, vycházející z vašich výsledků vyšetření. A pokud chcete hlubší porozumění svým výsledkům, můžete si přiobjednat interpretaci od našeho lékaře internisty, který udělá detailní rozbor a doporučí další postup.

Nutriční péče na míru

Na základě těchto informací vám GenX Nutrition poskytne doplňky stravy na míru, přizpůsobené přesně vašim potřebám. Toto kombinuje vědecký přístup s individuální péčí, který vám tak poskytuje to nejlepší možné řešení pro vaše zdraví.

Konzultace s experty

Interpretace Výsledků Lékařem

Základem našich služeb je detailní interpretace výsledků vyšetření lékařem. Tento krok poskytuje pacientům hlubší pochopení svého zdravotního stavu a možných rizik. Lékař nejen vysvětluje výsledky, ale také radí a doporučuje další kroky v péči o zdraví.

Konzultace s Expertem na Výživu

Vědomí o významu správné výživy a životního stylu pro udržení dobrého zdraví roste. Proto nabízíme konzultace s expertem na výživu, který vám pomůže sestavit stravovací a cvičební plán přizpůsobený vašim potřebám a cílům. Tento přístup je nejen o hubnutí, ale o celkovém zlepšení zdraví a vitality.

Konzultace s Psychologem nebo Psychoterapeutem

Psychické zdraví je neoddělitelnou součástí našeho celkového zdravotního stavu. Proto je v rámci našich služeb k dispozici i konzultace s psychologem nebo psychoterapeutem. Tento krok je zásadní pro zvládání stresu, úzkosti, a dalších psychologických výzev, které mohou mít vliv na fyzické zdraví.

MUDr. Jan Veselý

Lékař internista

Postkytne detailní a odbornou interpretaci vašich výsledků

Michal Kubrycht

Specialista na výživu a zdravý životní styl

Postkytne odbornou konzultaci zdravého životního stylu a výživy na základě vašich výsledků

O mně

Kristýna Rusnáková

Psycholog a kouč

Postkytne odbornou konzultaci duševního zdraví na základě vašich výsledků

O mně

Jan Štěrba

Psychoterapeut konzultant

Postkytne odbornou konzultaci duševního zdraví na základě vašich výsledků

O mně

Váš partner ve zdravým životním stylu

Služba GenX kombinuje vědu, technologii a individuální přístup, aby vám poskytla nejlepší možnou péči o vaše zdraví. Takže ať už jste sportovec, nebo jen někdo, kdo chce lépe rozumět svému tělu a podpořit své celkové zdraví, GenX je tu pro vás.

 

Celý proces fungování zdravého životního stylu na míru, si můžete přečíst na stránce Jak to funguje.

Prevence muž

Preventivní balíček pro muže

Chci se otestovat!
 
 

Prevence žena

Preventivní balíček pro ženy

Chci se otestovat!
 
 

Kontrola vitamínů

Preventivní balíček pro kontrolu vitamínů v těle

Chci se otestovat!
 
 

Zdravá jhátra

Preventivní balíček pro kontrolu zdraví vašich jater

Chci se otestovat!
 
 

Další balíčky vyšetření

Nevybrali jste si?

Podívejte se na naše další zajímavé balíčky vyšetření

Chci se dozvědět více
 
 

Další preventivní balíčky

Nevybrali jste si?

Podívejte se na naše další zajímavé preventivní balíčky

Chci se dozvědět více
 
 

KAŽDÉ VÝROČÍ JE TŘEBA ŘÁDNĚ OSLAVIT! Dnes je to přesně půl roku od Vašeho 1. nákupu na eshop.cz. (15)